Meny
 

Fornyet garderobe med Personal Shopper

Enten du trenger stiltips, vil unngå bomkjøp, trenger inspirasjon og råd eller ikke liker å shoppe selv; våre personal shoppere hjelper deg. Siv har lang erfaring i bransjen og plukker antrekk fra senterets mange motebutikker, ut i fra dine ønsker og behov.

 

Sammen med vår personlige stylist kan du bygge opp en stilsikker og varig kvalitetsgarderobe. Du sparer tid, frustrasjon og feilkjøp og får god hjelp til å velge klær og sko du blir fornøyd med.

 

Når Siv er ute og plukker varer som du får prøve, kan du nyte egentid på ett av senterets serveringssteder, eller gjøre andre ærend. Når klærne er plukket får du prøve i personal shopperens eget lokale i 2. etasje, med gode råd og styling fra stylisten underveis. Det er selvsagt ingen kjøpsplikt.

 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 

Sivs viktigste oppgave er å gjøre deg 100 % fornøyd med antrekkene de velger ut. Hun har lang erfaring i bransjen og god oversikt over hva som rører seg i trendbildet og i butikkene.

 

Hold deg oppdatert på trender, motenyheter og få gode stylingtips ved å følge vår personal shopper på Facebook @PSskistorsenter.

Hvordan foregår en time med personal shopper på Ski Storsenter?

Konsultasjonene varer gjerne i tre timer, og den første konsultasjonen inkluderer en farge- og stilanalyse, og en samtale med Siv. Her snakker man om om dine ønsker og behov, eventuelle fysiske begrensninger og hvilket budsjett og mål du har med timen.

 

Deretter tar stylisten runden rundt på Ski Storsenter for å finne de beste antrekkene til deg fra de mange motebutikkene, og presenterer et utvalg du får prøve i ro og mak. Mens shopperen finner klær, står du fritt til å gjøre det du ønsker på senteret. Mens prøvingen pågår får du personlig styling og råd underveis, slik at dere kommer frem til et resultat du er fornøyd med.

 

– Jeg ønsker at mine kunder skal gå ut av lokalene med en rett rygg og stolt holdning! forteller Siv. – Jeg opplever ofte fornøyde kunder som gir meg en klem når timen er ferdig og stråler når de går ut herfra. 

 

Priser

Første konsultasjon

kr 600,- (3 timer)

Andre konsultasjon

kr 300,- (3 timer)

 

Bestill time med personal shopper

   

 

I videoen kan du høre vår personal shopper Siv fortelle hvordan en konsultasjon foregår.

I februar vant Hege og Erik en Bli-ny-dag med vår Personal Shopper Siv. I videoen får du se resultatet.