Meny
 
stamina treningssenter ski storsenter

Treningsglede og nye muligheter

2018 og blanke ark - åå, for en deilig, forfriskende følelse! De fleste av oss gjør seg noen tanker om det gamle og det nye året, og motivasjonen for endring er ofte på topp i starten av januar. Vi går mot lysere tider, men det gjenstår også en del mørke og kalde vinterkvelder før våren melder sin ankomst. Hva vil DU bruke dem til?

Stamina treningssenter vil mer enn gjerne at du bruker noe av tiden din hos dem, i fine lyse lokaler, og med plenty av varierte treningstilbud.

 

  • Karusell-1_1.jpg
  • Karusell-1_2.jpg
  • Karusell-1_3.jpg

For de som ønsker å implementere trening i hverdagen, er det rett og slett helt perfekt at Stamina ligger midt i Ski Storsenter, nærmere bestemt på parkeringsplan 3. Det sparer dyrebar hverdagstid og logistikk når du får du får gjort unna trening, matinnkjøp og andre nødvendigheter under samme tak.

 

Stamina tilbyr også barnepass. Ungene har et superkoselig aktivitetsrom å boltre seg i, mens mamma eller pappa er på trening. Trenger du å ta en liten kaffekopp eller matbit, er det en koselig liten sittegruppe i resepsjonsområdet.

 

  • Karusell-2_3.jpg
  • Karusell-2_1.jpg
  • Karusell-2_4.jpg
  • Karusell-2_2.jpg

De tre grunnpilarene i helsen vår er kosthold, mosjon og søvn. Trener du, er du gjerne motivert til å spise sunnere - og du kan faktisk kan skeie ut med god samvittighet en gang i blant, også - hurra!

 

At de som trener har bedre søvnkvalitet, gjør valget enda enklere. Trening er nøkkelen til en funksjonell kropp.

 

På Stamina er det godt utdannede treningsinstruktører og PT'er (personlige trenere), som mer enn gjerne bidrar med kunnskap og motivasjon.

 

 

Daglig leder Lone Stenseth forteller at Stamina er et treningssenter for alle.  Uansett alder eller form kan du få hjelp til å finne den treningsformen som passer deg, og det er også hyggelig og sosialt å være medlem på et treningssenter!

 

Den store treningsalen har både apparater og frivekter, og for de som er glad i å løpe, er det morsomme løpetimer på tredemøller med instruktør.

 

  • Karusell-4_1.jpg
  • Karusell-4_2.jpg

Garderobene har også badstuer, så mulighetene for et lite hverdagsspa er alltid der. Tenk, så deilig det er å velfortjent smyge nydusjet og nytrent inn i kosedressen etter en treningsøkt, gjerne med litt badstue på slutten - himmelsk!

 

Trenger du yoga og ro, eller fart og spinning? Eller kanskje en god kombinasjon av disse? Sjekk ut nettsidene til Stamina for å se de ulike treningstilbudene. Bestilling av timer gjøres enkelt på mobil.

 

 

Stamina ønsker alle velkommen til et sted for treningsglede og velvære!

Sist endret - 10 januar 2018