Meny
 
ansatte hos babyshop

Varm og god

Varme og trygge klær, spennende nyheter og egen kundeklubb: Hos Babyshop er det mye å oppdage.

Dresser til høst og vinter 

Blide Veronica og Jeanette på Babyshop er klare for høsten med mange fine og fargerike dresser til de minste.

 

- En dress i friske og sterke farger er mer trafikksikkert for barnet ditt enn en dress i mørke og duse farger, forteller de. Det tryggeste for barn er å alltid ha fargesterkt tøy som synes godt både i terreng og trafikk - og husk reflekser fra topp til tå.

 

 

Varme og tørre barn er glade barn 

Babyshop har også et godt utvalg av regnvotter med godt og varmt for, og deilige luer med hals. Lunt ulltøy som ikke klør på varme kropper er et must for unger som leker og er aktive hele dagen. 

 

 

- Vi fører også nydelig barnetøy fra Noa Noa, og den kjempekule kolleksjonen fra Arne Jacobsens Vintage ABC som er en flott måte å introdusere bokstaver på, sier Veronica og Jeanette.

 

 

Støtt en god sak

Babyshop støtter flere prosjekter. Ett av dem er SuperSelma.no som er en del av Støtteforeningen for kreftrammede, og hvor målet er å lyse opp hverdagen til kreftsyke barn som er under behandling. Kjøper du en SuperSelma tegneblokk til 19 kroner, går 5 kroner til foreningen. 

 

 

 

Ekstra gode tilbud

Et smart tips: Melder du deg inn i Babyshops VIB - Very Important Babies Club - får du gode tilbud og rabatter til ulike sesonger gjennom året.

 

Velkommen til gode VIB-er på Babyshop!

 

Sist endret - 29 september 2017