Meny
 
kristin hos mestergull ski storsenter

Kristin hos Mestergull med anhenget Leaves i 18k gull.

Smykk deg i sommer

Mange av oss liker å smykke oss litt ekstra om sommeren, og det er ofte ikke så mye som skal til for å skape et helt annet uttrykk. Fin ørepynt, et langt halssmykke eller noen fine armbånd – små detaljer som løfter antrekket fra hverdag til sommerfest, på 1-2-3!

Vi ser at flere av årets trendfarger gjenspeiler seg på smykkefronten og det er utrolig mye fint å finne nå! Det danske merket Ole Lyngaard, som du finner hos Mestergull, er spesielt populært nå på sommeren, og vi kan forstå hvorfor. De rolige og duse pastellfargene i kombinasjon med gull er perfekt til sommerbrun hud.

 


Ring fra Cushion Collection.

 

Stort utvalg fra Ole Lyngaard hos Mestergull

 

 

Hos Glitter bugner butikken av sommernyheter – og en av de store klassikerne er selvfølgelig blomsterkransen. Selve prikken over i-en til festivalantrekket i sommer! Når det kommer til solbriller, er det fargede glass som gjelder, og brillene kan gjerne være trill runde. Denne varianten kommer du til å se mye av i sommer!

 

 

Statement-tekst er noe vi har sett mye av på trendfronten i år, og på Gullfunn har de fått inn Daniel Sword sine elegante armbånd med positive tekster som sprer glede.

 

– Disse finnes i både stål og gull/rosé, og vi ser at det er populært å mikse farger og ha flere armbånd ved siden av hverandre, kan Reidun hos Gullfunn fortelle oss.

 

 

 

Hos Bjørklund selger de mye av Frost-kolleksjonen nå for tiden.

 

- Denne kolleksjonen har gått som en farsott blant de store instagrammerne den siste tiden. Spesielt armbåndene har vært superpopulære, og de bruker gjerne flere armbånd i ulike farger sammen. Ofte blir disse også sett i kombinasjon med klokker fra Daniel Wellington, forteller Lise hos Bjørklund ivrig.

Vil du oppdatere smykkegarderoben til sommeren? Ta turen innom oss på Ski Storsenter, så hjelper vi deg gjerne med å skinne litt ekstra! 

Smykker er en del av et komplett antrekk. Hos Ski Storsenter finner du også alt det andre du trenger til sommeren - som fine sko. Les mer om skotrendene her.

Sist endret - 07 september 2017