Meny
 
personal shopper siv

Festfavoritter med glitter, glam & kule kombinasjoner

Med buksedress, frynsejakke, glitrende øyne og blussende kinn, gleder Siv seg til å glamme inn julen 2017!

Nå er julebordsesongen rett rundt hjørnet, og det er mange som gleder seg til deilig tradisjonsmat og god stemning - og det er selvsagt stas å pynte seg litt ekstra.

 

Det skal glitre i paljetter og klakke i høye hæler - mørketiden er faktisk ikke så aller verst hvis man bestemmer seg for å lyse den opp med litt glitter og glam!

 

Ski Storsenters Personal Shopper, Siv, tok utgangspunkt i en klassisk, sort kjole fra Vero Moda (kr 399,95) og en enkel buksedress fra b.young (kr 799,95). Med et enkelt baseplagg kan man variere i det uendelige, med ulike jakker, vesker, sko og smykker.

 

 

Siv fant en lekker paljettjakke fra Vero Moda (kr 449,95) til å ha over kjolen. Skoene fra Companys (kr 1899,-) har en dekorativ strass-hel, og er et smykke i seg selv. 

 

 

Hva er vel kulere enn en skikkelig hårete statementjakke? Denne utgaven i blåtoner fra Deguy (3999,-) er både rocka og elegant på samme tid, og kombinert med en blå veske (kr 299,-) og matchende hansker (kr 499,-) fra Morris, kan festen bare begynne!

 

 

 Kule strassøredobber fra Glitter sørger for en dose glamour. Det gjør også pumps i deilig blå velour fra Vic (kr 1499,-)

 

 

For deg som ikke liker å være stivpyntet, kan det være en god idé med en litt tøff jakke. Siv fant en nydelig, blomstrete bomberjacket fra Deguy (kr 890,-), som hun kombinerte med burgunder velourpumps fra DNA (kr 799,-), og en burgunder velourveske fra Morris (kr 999,-). Snasent! 

 

 

Siv faller for mange fristelser i klesveien på jobb, og frynsejakken fra Match falt hun pladask for. (kr 699,-)

 

- Den MÅTTE jeg bare ha, forteller Siv med et lurt glimt i øyet.

 

- Jakken er lett og komfortabel, lun, men ikke for varm, og den kan brukes til alt fra skinnskjørt til jeans. Min definitive festfavoritt!

 

På bildet har hun kombinert et helsort antrekk med en rosa, glitrende veske til, fra - nettopp - Glitter. (kr 199,-)

 

 

La deg inspirere av bildene til å sette sammen ditt favorittantrekk, eller bestill konsultasjon hos vår superdyktige Personal Shopper Siv!

 

Vi ønsker alle en glitrende førjulstid, glamfaktor eller ei!

Sist endret - 29 november 2017