Meny
 
ansatt rituals ski storsenter

Sima på Rituals forteller at den nye serien The Ritual Of Anahata har blitt tatt godt i mot av kundene. De er vakre å se på, og dufter varmt av beroligende, eksotiske og krydrete ingredienser.

 

Deilige dufter

Massasjelys, deilige kremer og hjertevarmende, krydret te... Rituals har himmelske dufter og oppskriften på gode stunder!

velvære

Nyheten massasjelyset fra The Ritual Of Anahata kommer i en stilig keramikkskål med helletut, og skal tennes i 15-20 minutter, avkjøles i to minutter, for så å helles over huden. Spennende! Kremer, kroppspeeling, duftpinner og duftlys kommer i samme serie, og for deg som liker å bade, er det også en beroligende badeolje som gjør huden godt.

 

 

Tiny Rituals er en nydelig serie utviklet for småbarn. 10 % av omsetningen går til Tiny Miracles Foundation, som jobber for å bedre forholdene til barn i Mumbais slumkvartaler. Produktene er også supre som gaver til nybakte foreldre.

 

  • Rituals-leppestift_2-700px.jpg
  • Rituals-leppestift-700px_v2.jpg

makeup

Sima er også utrolig fornøyd med den nye sminkekolleksjonen som har fem inspirerende makeup­looks, med tilhørende palett slik at du kan velge ditt favorittuttrykk. 

 

- Det gjør det enkelt for kundene å plukke ut det som kler dem, og de ser på bildene at fargene på øyne, hud og lepper fungerer fint sammen, forteller Sima.

 

 

også for menn

KKs testvinner, håndkremen fra The Rituals Of Ayurveda, er kundenes favoritt. Sima forteller at flere og flere menn har funnet ut at Rituals har mange digge produkter!

 

Rituals-jentene har mye kunnskap om produktene sine, og ønsker alle gamle og nye kunder velkommen til sin lille perle av en butikk med fine gaver!

Sist endret - 27 oktober 2017

Relaterte butikker

Bilde Rituals logo