Meny
 
butikksjef kid ski storsenter

There's a new KID in town!

Interiørfrelste har nå enda en lekker butikk å boltre seg i på Ski Storsenter. 

Nyåpnede Kid Interiør har over 400 deilige kvadratmeter fylt opp med kule puter, lykter, gardiner, sengetøy, småmøbler - og mye, mye mer.

 

 Butikksjef Anette gjør for tiden butikken juleklar sammen med resten av Kid-gjengen, og lover både moderne hvit jul for dem som liker det, og rød jul for dem som foretrekker det litt mer tradisjonelt.

 

 

Blomsterpottestativ er supertrendy, og på Kid får du det i en sort og elegant utgave.

 

Sjekk det kule, runde speilet med gullramme - det passer inn i mange ulike interiører, uansett om du er minimalist eller maksimalist - eller rett og slett har din helt egne stil.

 

 

Sorte keramikkbokser i grov struktur sammen med en krakk i lyst treverk og en lysegrå, glasert tekopp, er midt i blinken for dem som liker den lyse, nordiske stilen.

 

 

Tekannen er både robust og sart - vi digger!

 

  • Kid-interiør-duftlys_3.jpg
  • Kid-interiør-duftlys_2.jpg
  • Kid-interiør-duftlys_1.jpg

Kid Interiør har et stort utvalg av duftlys, noe som er supert å gi bort i gave, eller unne seg selv som litt hverdagslykke! Duftlyset Blooming Orchid er gjennomført lekkert med boks i tre og delikat lysglass med print - sjekk også ut spaproduktene i baderomsavdelingen hvis du liker litt hverdagsluksus.

 

  • Kid-interiør_grytekluter.jpg
  • Kid-interiør_ullpledd.jpg

For deg som liker naturlige produkter i ull, finnes nydelige ullpledd i myke farger og teksturer. Vi falt pladask for gryteunderlaget satt sammen av tovede ullkuler- dekorativt og praktisk på samme tid.

 

Høsten er en fin tid til å gå gjennom bilder man gjerne vil fremkalle, og du finner fotorammer til ett eller flere bilder sammen - julegaveidé kanskje?

 

Velkommen til fresh butikk!

Sist endret - 25 oktober 2017