Meny
 

Sprell åpner 29. april

Bilde av produkter fra Sprell

Er du opptatt av at barna dine skal ha gode og trygge leker? Eller synes du barnerommet trenger et løft og du leter etter innredning? Da bør du glede deg til 29. april, da åpner nemlig Sprell på Ski Storsenter.

– Hos oss finner du mye av det du trenger helt fra babyen er i magen og frem til barna har begynt på skolen, sier Hege Arnesen i Sprell.

 

Sprell har hatt fokus på kvalitetsleker og god design helt siden den første butikken ble åpnet for 20 år siden i et lite lokale i Oslo.  Daglig leder, Hege Arnesen, fikk ideen til Sprell etter at hun selv fikk barn. Hun syntes det manglet butikker som kunne tilby kvalitetsleker og fint barneromsinteriør.


Sprell har nå 8 butikker; i tillegg til butikken som åpner på Ski Storsenter i April. Sprell har også en fin nettbutikk og er veldig aktive på både Facebook og Instagram. Mange følger oss på instagram #sprellbutikkene, og får inspirasjon og ideer til leker og barnerommet.


Vi har lenge ønsket oss en Sprell butikk på Ski


Med etableringen av Sprell får Ski Storsenter et enda bedre tilbud for barnefamilier. Sprell selger fantastisk flotte leker med pedagogisk innhold og ordentlig kvalitet. Også er det jo ekstra hyggelig at Sprell er en norsk familiebedrift som har lykkes veldig godt i en ellers ganske tøff leketøybransje.

 

Trygge, gode leker  

«Vi må ikke glemme at den beste måten barn lærer på, er gjennom lek. Da er det viktig at det vi gir til barna er bra», sier Hege Arnesen.


Alle lekene hos Sprell er nøye utvalgt og testet. Det er 20 års erfaring som ligger bak. Vi har leker man lærer litt mer av, leker som virker stimulere både på motorikk og logisk tankegang. Samtidig skal det være morsomme, artige leker som kan gå i arv. Vi ønsker ikke å representere bruk- og kast-samfunnet, sier Hege Arnesen.


– Barna må få leker som er utviklende, leker som stimulerer barna til å bruke både hode og kropp, sier Hege. – Slik som kulebane, kaplaklosser, tegnesaker. – Det vil også si kreative og pedagogiske leker som barna lærer noe av, blant annet med språk og tall. Sprell har også musikkinstrumenter for barn; alt fra maracas og munnspill til flygel, sier Hege og smiler.
For de litt eldre barna er strategispill og eksperimentleker en slager, forklarer Hege. – Vi har for eksempel ulike eksperimentsett der man kan lage roboter som baserer seg på solcellepaneler.


Mange av våre kunder er opptatt av at barna også skal få andre stimuli enn skjermbaserte spill. For dem er det viktig at den tiden som brukes, utenom skjermen, nettopp er basert på lærerike leker.  Hege innrømmer at det er tøft å konkurrere med smarttelefoner og videospill, men som hun sier: – Det er jo derfor vi er her, for å gi gode råd og et utmerket alternativ!


-Nybakte foreldre spør mye om hvilke materialer lekene er laget i, og om de er trygge å leke med for babyen. Vi har 20 års erfaring med dette. Hos oss er alt testet, og det meste vi selger har også enda strengere sertifiseringer enn det regelverket tilsier. Våre leverandører er dessuten tradisjonelle, europeiske leketøysprodusenter som kjenner regelverket her i europa godt, og som har fokus på kvalitet.


I de siste årene har vi også, i økende grad, tatt inn produkter til butikkene våre som er basert på plantefarger og økologiske materialer. Det er økende etterspørsel etter slike produkter.

 

Barneromsinnredning

Det ikke alle vet, er at Sprell er en av de største på barneromsinnredning i Norge. Vi har et godt og variert utvalg, alt fra de store møblene til små og spennende detaljer som gjør barnerommet ekstra spesielt og lekent. Og du kan få alt levert hjem på døren om du bestiller på nett.


Dansk design er i vinden, også på barnerommet! Sprell selger barneromsinnredning fra merker som Sebra, Oliver Furniture og Roommate. De har alt fra babysenger til større køyesenger, bord, sittesekker, lamper og flotte telt. -Det er mye flott og nytt til baby nå, sier Hege. Sengekanter, leketepper og innredningsdetaljer i duse pastellfarger og grått.  -Vi har mange gravide som kommer til oss for å drømme litt.

Sist endret - 07 september 2017

Relaterte butikker

Bilde logo Sprell