Meny
 
mani studio interiør miljøbilde

Malins magiske jul

Malin er innehaver av interiørbutikken MANI Studio på Ski Storsenter, og når hun pynter til jul hjemme hos seg selv, er det med en utsøkt blanding av designklassikere og nye spennende produkter på interiørfronten.

Malin oppdager stadig nye skatter som finner veien til både butikken og hjemmet. Det er en inspirerende opplevelse å være i den fargerike oasen MANI Studio, med det nyeste innen både klær og interiør. 

 

Interiørbutikken henvender seg til både kvinner og menn, og har en miks av både typisk maskuline og feminine produkter - og selvfølgelig stæsj som rett og slett bare er rålekkert uansett!

 

  • FullSizeRender-(14).jpg
  • FullSizeRender.jpg
  • FullSizeRender-(10).jpg
  • FullSizeRender-(5).jpg

I stuen hjemme hos Malin er det dramatisk mørkt og magisk fra gulv til tak, med gyldne metaller og tøffe, svarte skinnsofaer. Et lekkert gulvteppe i jordfarger samt ulike pledd og puter fra Missoni myker opp, og binder alle elementene sammen.

 

 

 

Malin liker at det er enkelt, men effektfullt. Dramatisk samtidig som det er rolig og harmonisk. Julen er samlet i en stor glassboks på stuebordet, med en blanding av glasselementer, grønne julekuler i fløyel og røffe sukkulenter - en kul og utradisjonell miks.

 

 

Jeg liker best å bruke elementer fra naturen som jeg assosierer med jul, og blander det med ting jeg vanligvis har stående fremme.

En stuegran i en hvit, enkel blomsterpotte gir god førjulsstemning. Når julen nærmer seg kommer juletreet på plass, og det bakes og pyntes pepperkakehus sammen med barna. Det er koselig med tradisjoner!

 

På veggen henger designklassikeren apen fra Kay Bojesens serie med trefigurer. Den har fått en liten nisselue i malt tre i anledning julen (nisseluen kan kjøpes separat).

 

De lekre vegglysestakene i messing er fra MENU, og heter POV Circle Wall. Sammen med Tom Dixon Etch Tea Light Holder Black Wood, blir det både vakkert, hyggelig og tøft på samme tid.

 

 

Skjenken i spisestuen fungerer som en liten kunstutstilling med spennende objekter. Den fantastiske Puzzle-lampen, signert Jonathan Adler, er som en vakker skulptur. I tillegg er glassboksen med juletre, rare hoder og nisser rett og slett råkul!

 

- En god ide til alle som vil eksperimentere litt med julepynten. Duftlysene i glassflakonger fra Cire Trudon er utrolig dekorative, og glimrende å gi bort i gave, tipser Malin.

 

 

Hunden i huset, lille Vinnie, er ikke så veldig opptatt av julepynt, men bryr seg heller om at favorittplassen er ledig, og at hun har oversikt over hva som skjer i familieflokken. Vinnie er altså helt uvitende om at hun poserer foran den ikoniske gresshoppelampen fra Gubi.

 

 

Malin og resten av den hyggelige gjengen på MANI Studio, ønsker alle velkommen til en utradisjonell julehandel. Vi ble i alle fall superinspirert, og takker Malin for et lite innblikk i det vakre hjemmet hun og familien har skapt!

 

Følg gjerne MANI Studio på Instagram @manistudio.

 

  • FullSizeRender-(1).jpg
  • FullSizeRender-(8).jpg
  • FullSizeRender-(3).jpg
  • FullSizeRender-(4).jpg
Sist endret - 06 desember 2017